Eerste scène foto's Syb Van Der Ploeg in Rembrandt De Musical

Stardust theatre b.v.

Eerste scène foto's Syb Van Der Ploeg in Rembrandt De Musical

Dit zijn de eerste scènefoto's van Syb van der Ploeg als Rembrandt van Rijn in Rembrandt De Musical, die nog t/m 10 december te zien is in het Koninklijk Theater Carré. Vanaf 19 december t/m 7 januari is er een Kerstserie in het nieuwe Luxor Theater.

Syb van der Ploeg, de voormalige frontman en zanger van De Kast, ziet de rol van Rembrandt als een nieuwe uitdaging in zijn succesvolle carrière. 'Ik hou van theater en ik wil mijn mogelijkheden verbreden,' aldus Syb, die bij Rembrandt De Musical de alternate (vervanger) is van de musicalster Henk Poort.

Zondagmiddag 24 september beleeft Syb van der Ploeg zijn eigen officiële feestelijke première van Rembrandt De Musical, waarbij veel VIP's en personaliteiten uit de popwereld aanwezig zullen zijn om Syb in zijn geheel nieuwe gedaante als Rembrandt van Rijn te bewonderen.

'Syb,' aldus regisseur Frank van Laecke, 'is een natuurtalent. Dat hij kon zingen wisten we allemaal, maar hij heeft daarbij een heel goede uitstraling op het toneel en acteert ook fantastisch. Dit is de nieuwe musicalontdekking van 2006. Je kunt zeggen: 'A Star is Born!"

Rembrandt De Musical is nog t/m 10 december te zien in Koinklijk Theater Carré (0900-25 25 255 (0,40 euro pm)). Vanaf 19 december t/m 7 januari is Rembrandt Alleen nog te zien in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam (010-484 33 33)

Fotocredits: Roy Beusker

Scène Foto's zijn (over ongeveer een uur) rechtenvrij beschikbaar via ANP fotonet en de digitale beeldbank van het ANP'


Noot voor de redactie /