Lingua organiseert Spaanse taalreis voor jongeren boven de 40

GRANADA, 20060516 -- Van 24 september t/m 8 oktober 2006 organiseert Lingua, aanbieder van Spaanse taalcursussen in Spanje, een volledig verzorgde 15-daagse taalreis naar Granada in Zuid-Spanje.


Binnen alle leeftijdsgroepen combineren mensen hun vakantie steeds vaker met een zinvolle tijdsbesteding als het leren van een vreemde taal. Taal is een onmiskenbaar onderdeel van de cultuur in een land. Een vreemde taal leer je veel beter en sneller door continu in aanraking te zijn met de cultuur van het land waarin de taal gesproken wordt.

Hierdoor omvat de reis niet alleen een taalcursus Spaans, maar tevens een cultureel activiteitenprogramma en verblijf in een Spaans gastgezin. Daarnaast zijn een retourvlucht Amsterdam - Malaga en de busreis van Malaga naar Granada inbegrepen. Nederlandstalige reisbegeleiding zal gedurende de hele reis aanwezig zijn.

De georganiseerde culturele en educatieve aspecten en het feit dat deze reis volledig begeleid wordt, zal voornamelijk ouderen met een jonge geest aanspreken.

Meer informatie:
www.linguaschools.com/taalreis




Lingua Taalcursussen