Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 175

datum: 19 september 2006

Boardingvoetbaltoernooi voor jongeren op De Hof

Gesprekken met jongeren over rechten en plichten in de binnenstad

Aanstaande zondag organiseert de SRO in opdracht van gemeente Amersfoort een Boardingvoetbaltoernooi voor jongeren op De Hof. Er wordt gespeeld in teams van 4 spelers. Het spelen via de boarding geeft de wedstrijden extra snelheid, mooie acties en ongetwijfeld veel doelpunten.Tijdens dit toernooi zal de MC (Master of Ceremony) Sulay Reval de wedstrijden becommentariëren en tegelijkertijd gesprekken aangaan met jongeren over de stelling 'De binnenstad is ook van jou!'. Met hen praat hij over de rechten én plichten die je als jongeren in de binnenstad hebt. Deze activiteit vindt plaats in het kader van Veilig op straat.

Meedoen of kijken?
Er hebben zich al 25 teams opgegeven. In de poule jongeren tussen 15 en 18 jaar zijn nog een aantal plaatsen vrij. Inschrijven kan via de website www.sro.nl of zelfs nog op de dag zelf. Toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het toernooi start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Uitnodiging voor de redactie:
Wijkwethouder Kruyt komt ook langs tijdens het toernooi en zal zich mengen in de gesprekken tussen de MC en de jongeren. U bent hierbij van van harte welkom. Plaats: De Hof
Tijd: 15.30 - 16.00 uur.

Informatie:
Tianne van Woudenberg, communicatieadviseur Veilig op straat, telefoon 033 469 43 51, 06 24 81 38 71 of e-mail t.vanwoudenberg@amersfoort.nl.


---- --