Ingezonden persbericht


Persbericht

Streetdance Stunts in Het Land van Ooit!

Op zondag 24 september aanstaande staat Het Land van Ooit in het teken van Streetdance Stunts. Dansgroep Almir onder leiding van Almir Abdula, komt dan naar Ooit om hun bijzondere danstechnieken te demonstreren. Almir's unieke stijl "Flashdance" is geïnspireerd door de jaren 70. In deze dans komen drie verschillende dansen elkaar tegen, namelijk Electro, Hip-hop en Streetdance.

Dansgroep Almir is samengesteld uit een verschillende enthousiaste dansers die een plekje hebben veroverd in deze unieke en stoere dansgroep. Zowel streetdancers als breakdancers, met een explosieve dansstijl, en een geheel eigen podiumpersoonlijkheid, zullen in Het Land van Ooit laten zien, waarom zij het zich met recht een "Almir-danser" mogen noemen.

Nieuwsgierige toeschouwers kunnen misschien zelf nog wel ervaren hoe het is om Streetdance Stunts uit te halen, want de dansers helpen de mensen graag een handje om wat stoere moves bij te leren.

Met ingang van 17 september heeft Het Land van Ooit iedere zondag een speciaal evenementenprogramma. Voor meer informatie over het evenementenprogramma van Het Land van Ooit, kijk op www.ooit.nl

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over Streetdance Stunts in Het Land van Ooit, kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 ­ 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl