Digitale Gemeente Houten

Teleurstelling bij Victum/IGCN

zondag 24 september 2006 - Bron: PRC Victum/IGCN

Victum/IGCN 1 - HKC 1 14 - 15 (6 7)

Afgelopen zaterdag stond voor Victum/IGCN 1 de spannende wedstrijd tegen HKC 1 uit Utrecht op het programma. Beide ploegen hadden 4 punten uit 3 wedstrijden behaald. Het weer was goed en er was veel publiek. Ook was deze wedstrijd een speciale, omdat een aantal selectiespelers van Victum/IGCN 1 in het verleden bij HKC gespeeld hebben.

Victum/IGCN startte de wedstrijd niet sterk. De eerste minuten waren voor de ploeg uit Hoograven. Zij opende de score en kon zo al snel een tussenstand van 0-4 op het scorebord zetten. Victum/IGCN gaf niet op en vocht zich knap terug in de wedstrijd. De ruststand was 6-7.

De goede start, in de tweede helft, was weer wederom voor HKC, 6-8. Victum/IGCN probeerde met man en macht de aansluiting te vinden. Maar wederom zette HKC weer aan en wist wéér een gat te slaan. Paul Bosch speelde aanvallend heel erg sterk en wist belangrijke doelpunten te scoren. Na een kwartier in de tweede helft wist Victum/IGCN een gelijke stand op het scorebord neer te zetten, 12-12.

Toen Hans de Gooijer vervolgens Victum, voor het eerst deze wedstrijd, op voorsprong bracht leek de wedstrijd definitief te kantelen. Maar daarna
lukt het niet om tot scoren te komen waardoor HKC weer op 2 punten voorsprong kwam.
Met nog 10 minuten te spelen en bij een stand van 13-15 kwam Jeffrey Riemers in de ploeg voor Martijn Boers. Hans de Gooijer scoorde daana de 14-15. Met nog enkele minuten te spelen en met de bal in het aanvalsvak van Victum/IGCN leek een gelijk stand nog mogelijk. Maar helaas werden de gecreëerde kansen gemist en blies de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Zo verloor Victum/IGCN haar eerste thuiswedstrijd, dus geen punten voor de ploeg uit Houten.

Victum/IGCN was zeer teleurgesteld na deze nederlaag, maar de koppen gaan weer omhoog en Victum/IGCN kijkt weer vooruit naar de volgende wedstrijd tegen Woudenberg. Om aansluiting te houden bij de top in deze spannende 2e klasse dient deze wedstrijd wel gewonnen te worden komende zaterdag om 15.30 op Sportpark 'De Weteringhoek' in Houten

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).