Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Muziek van barok tot hedendaags op Katendrecht

Het is weer zover: een nieuwe reeks Players Classico start op 24 september op Katendrecht. Muziek van barok tot hedendaags. Het is een gevarieerd programma van musici uit Rotterdam en ver daarbuiten, dus: kom!

Bijzondere composities
De (Rotterdamse) muzikanten willen hun enorme motivatie en hun muziek delen met een grote groep mensen van alle leeftijden en achtergronden, en het belang van het voortbrengen van diverse bijzondere composities. Players Classico wordt georganiseerd door stichting DSPS. Deze stichting wil graag bijdragen aan een klimaat waar (Rotterdamse) jonge muzikanten en componisten elkaar kunnen ontmoeten en (samen)werken, onafhankelijk van de grotere podia.

Groeibriljant Deliplein
Stichting DSPS is opgericht om de culturele kant van de Groeibriljant Deliplein op poten te zetten. De stichting programmeert, initieert en produceert (kunst)projecten zowel binnenshuis als in de buitenruimte van Katendrecht.

Informatie
Voor meer informatie over DSPS en deze serie kunt u bellen met Mariëlle, via (06) 12 52 37 97; u kunt ook mailen naar: marielle@stdsps.nl. Voor het uitgebreide programma en updates ga naar www.stdsps.nl en kijk bij Agenda/Classico's.