Nederlands Uitgeversverbond

GAU Verkooptraining najaar 2007

De GAU organiseert dit najaar exclusief voor haar leden verkooptrainingen "van vertegenwoordiger naar accountmanagement". De deelnemers leren de principes van accountmanagement kennen om deze vervolgens in de praktijk succesvol toe te passen! Accountmanagement is hier bedoeld als middel/ techniek om zorg te dragen voor een langdurige relatie tussen de accountmanager/vertegenwoordiger uit naam van een uitgeverij en de boekhandel. Enkele onderdelen die in het programma aan de orde komen zijn; toegevoegde waarde van de verkoper, verkoopvaardigheden, motiefanalyse, het accountplan, relatiebeheer en een persoonlijk actieplan.

Het trainingsprogramma bestaat uit twee dagen plus 40 minuten individuele coaching.
De kosten per deelnemer voor het programma van twee dagen plus 40 minuten individuele coaching bedraagt 995.
De start van de verkooptraining is 25 september 2006. De tweede dag is 16 oktober 2006. De groepsgrote is maximaal 8 personen. Bij voldoende belangstelling zal een tweede groep starten op 26 september 2006 met als tweede trainingsdag 17 oktober 2006.

25 september en 16 oktober 2006

Naam * ____________________ tussenvoegsel ____________________ Voorletter(s) * ____________________ m/v * (_) m (_) v
Bedrijf * ____________________ Adres * ____________________ Postcode * ____________________ Plaats * ____________________ Telefoon * ____________________ E-mail (xx@domein.nl),* ____________________

Verstuur
* = verplichte velden