Gemeente Epe


Wegafsluiting: Wegwerkzaamheden aan de Eperweg en Soerelseweg N 795 te Nunspeet en Epe.

De provincie Gelderland start op maandag 25 september 2006 met het uitvoeren van groot onderhoud aan de N795 (Eperweg en Soerelseweg) in de gemeenten Nunspeet en Epe. De werkzaamheden bestaan uit het plegen van onderhoud aan de asfaltverharding van de hoofdrijbaan en de fietspaden, het aanpassen van de aansluiting nabij de Margarethabosweg en het kappen van diversen bomen.

Fasering:
De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd.

Fase 1:Is het weggedeelte vanaf de aansluiting met de A28 tot aan de rotonde bij Tongeren. Fase 2:Is het weggedeelte ter plaatse van de aansluiting met de A28.

Planning:
Fase 1 start op maandag 25 september 2006. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting ca. 5 weken duren en vrijdag 27 oktober 2006 gereed zijn. Fase 2 is gepland in week 42 waarbij gedurende 1 dag de aansluiting 15 van de A 28 is afgesloten. De exacte datum wordt middels borden langs de weg kenbaar gemaakt

Maatregelen voor het verkeer:
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt per fase het betreffende weggedeelte afgesloten.
Het doorgaand verkeer op de N 795 (Eperweg en Soerelseweg) tussen Nunspeet en Epe wordt gedurende de gehele periode omgeleid. De omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven. (Zie bijgevoegde kaart)
Voor fase 2 worden aanvullende verkeersmaatregelen getroffen, waarbij het verkeer vanuit Nunspeet met bestemming A28 en Epe in Nunspeet worden omgeleid naar aansluiting 14 van de A28.
Fietsverkeer wordt ter plaatse door het werkvak geleid.

Restaurant 't Soerel en Bungalowpark Rabbit Hill zijn gedurende de werkzaamheden beperkt bereikbaar vanaf rotonde Tongeren (Epe).

De omleidingroutes staan ter plaatse met borden aangegeven.

Verwacht wordt dat de werkzaamheden 27 oktober 2006 gereed zullen zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. C. Bleijerveld 026 359 96 31 projectleider realisatie bij de Provincie Gelderland Naar boven