Ingezonden persbericht


Binnen 24 uur een baan? Doe mee aan de persoonlijkheidstest van Tempo-Team

Diemen, 13 september 2006 - Ook benieuwd waar jouw sterkste punten liggen? Check wat jouw ideale baan is via de unieke online persoonlijkheidstest en Tempo-Team stelt binnen 24 uur* een passende baan voor. Via www.lekkerstebanen.nl kan iedereen van 25 tot en met 29 september meedoen aan de test, onderdeel van de 'Lekkerste banen-week' van Tempo-Team. Deelnemers maken ook kans op een dinercheque van EUR 100.

Ben je creatief of hecht je meer waarde aan wederzijds respect, neem je graag het initiatief of houd je liever van controle of verkies je reizen boven orde? Op basis van jouw karaktereigenschappen stelt Tempo-Team de meest ideale en 'lekkerste' baan voor je samen.

De online persoonlijkheidstest op www.lekkerstebanen.nl is in een culinair jasje gestoken. Een topkok roert in pannen met diverse (baan)ingrediënten en schotelt iedereen de 'lekkerste' baan voor. Met het banenrecept van de kok kunnen werkzoekenden een Tempo-Team vestiging bij hem of haar in de buurt bezoeken en wordt binnen 24 uur* een passende baan voorgesteld.

*Tempo-Team behoudt zich het recht voor in voorkomende gevallen sollicitanten geen werk aan te bieden en/of niet te bemiddelen. Voor meer informatie zie www.lekkerstebanen.nl.

Voor hoogresolutie beeldmateriaal: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=57