Gemeente Alkmaar

Burgemeester Alkmaar bezoekt 60-jarig bruidspaar Kleijn

Maandag 25 september zijn ze 60 jaar getrouwd, en dat viert het echtpaar Kleijn-van Pelt volgend weekend. Ze vieren de dag in familiekring op zondag 24 september bij hun dochter thuis. Burgemeester Van Rossen gaat bij het jubilerende echtpaar op de koffie op vrijdag 22 september om 11.30 uur.

De heer Kleijn is 84 en mevrouw Kleijn-van Pelt 85 jaar oud. Van oorsprong komen ze beiden uit Rotterdam. De heer Kleijn heeft altijd bij de Nederlandse Spoorwegen gewerkt, eerst als machinist en later in een technische functie. Vanwege het werk is het echtpaar in de jaren 60 naar Amsterdam verhuisd en rond 1975/1976 kwamen ze in Alkmaar wonen. Hier woont ook hun enige dochter. Mevrouw Kleijn heeft altijd in boekwinkels gewerkt.

Beiden houden ze erg van lezen en klaverjassen. Ze zijn regelmatig te vinden in de Vlijthof. Mevrouw was voorzitter van de bingo en draaide regelmatig bardienst. De heer Kleijn doet nog steeds de administratie van het klaverjassen en is geregeld op toernooien te vinden.

Persuitnodiging
U bent van harte welkom bij het bezoek aanwezig te zijn. Het is vrijdag 22 september om 11.30 uur aan de Europaboulevard 119, Alkmaar.

Meer informatie: afdeling communicatie, Inge Jonker, (072) 548 89 90.