Ingezonden persbericht


Cultuurhistorische dagtocht door de Biesbosch naar Heusden 25 september 2006

Vanwege de grote belangstelling afgelopen zomer organiseert Biesboschcentrum Dordrecht op 25 september a.s. een extra dagtocht naar Heusden met de Halve Maen, de grootste rondvaartboot op zonne-energie van Europa.

De Dagtocht naar Heusden is geliefd bij senioren, omdat je op een ontspannen en rustige manier een dagje uit bent en veel ziet tijdens de tocht. Er zijn gidsen aan boord die van alles vertellen over de bezienswaardigheden onderweg.

De Halve Maen vertrekt al om 9 uur vanaf het Biesboschcentrum, om via onder andere de Merwede en de Bergse Maas naar het vestigstadje Heusden te varen. In Heusden kunnen de deelnemers een wandeling maken onder leiding van een gids door het prachtig gerestaureerde vestingstadje. De terugtocht gaat via de Amer en het Steurgat, en rond 17.15 uur meert de Halve Maen weer aan bij het Biesboschcentrum.

Aanmelden
De Dagtocht naar Heusden kost E 22,95, 65-plussers betalen E 17,50. Reserveren is noodzakelijk en kan bij Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, Dordrecht, T 078 630 53 53, E info@biesbosch.org.



Ingezonden persbericht