Ingezonden persbericht


Maak persoonlijk kennis met de D66-kandidaten
in de achtertuin van Cees van der Veur

Alexander Pechtold heeft met zijn presentatie in zijn achtertuin van het concept-verkiezingsprogramma en de voorlopige kandidatenlijst van D66 een trend gezet. In Groningen volgen we graag zijn voorbeeld. Daarom stelt Cees van der Veur, voorzitter van D66 Groningen, op zondag 24 september zijn achtertuin beschikbaar voor kandidaten die namens D66 naar de Tweede Kamer willen. Deze kandidaten krijgen de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met hun kiezers en de leden van D66 in Groningen en ommelanden. Natuurlijk willen we graag weten waarom we op hen zouden moeten stemmen. Wat willen ze bereiken? Wat zijn hun plannen? Hoe willen ze stemmen trekken? Wat gaan ze doen om D66 aan meer zetels te helpen? Kritische vragen zijn zeer welkom.

Wees erbij want dit is dé kans om erachter te komen wie de mensen achter de namen op de lijst zijn. Voor de kiezers een mooie gelegenheid om persoonlijk met enhousiaste D66-politici kennis te maken. Voor D66-leden de kans om te bepalen wie ze graag een hogere plaats op de lijst gunnen. Komt dus allen en zorg samen met ons voor een levendig debat.

Waar?
In de tuin van Marjan Brouwers
Klooslaan 57
9721 XM Groningen

Wanneer?
Zondag 24 september 2006

Hoe laat?
Tussen 14:00 en 16:00 uur

Voor wie?
Voor iedereen met belangstelling voor politiek

Meer weten?
Bel Marjan Brouwers: 050 527 5201 of mail marjan@branta.demon.nl

Noot: datum en tijd zijn veranderd. i.p.v. maandag 25 september tussen 19:30 en 21:00 uur op zondag 24 september tussen 14:00 en 16:00 uur. De locatie is ook veranderd. i.p.v. de achtertuin van de voorzitter Cees van der Veur wordt de achtertuin van Marjan Brouwers, de vice-voorzitter gebruikt.