Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


25-09-2006
Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers en DGA's Onderzoek heeft uitgewezen, dat veel ondernemers en directeuren/ grootaandeelhouders (DGA's) niet of onvoldoende verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid.

Zij hebben geen voorziening getroffen na de afschaffing van de WAZ (Wet Arbeidsongeschiktheidsverzekering Zelfstandigen) per juli 2004. Zonder de WAZ ontvangt de ondernemer als hij arbeidsongeschikt wordt alleen een bijstandsuitkering. Als men over een bepaald vermogen beschikt of een partner met een vast inkomen heeft, dan is de bijstandsuitkering ook niet aan de orde. Waarschijnlijk hebben de meeste ondernemers en DGA's destijds weloverwogen gekozen om de WAZ niet te vervangen door deelname aan een private verzekering.

Voor degenen, die alsnog een private arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen overwegen, heeft Frugi Venta een afspraak gemaakt met Zilveren Kruis Achmea. Op basis van de AOV-Garantpolis van ZKA kunt u uzelf en uw eventuele gezin in geval van ziekte of ongeval beschermen. Na een jaar ziekte bent u dan verzekerd van een inkomen tot uw 60e of 65e jaar. U kunt kiezen voor een verzekerd bedrag van EUR 12.000, EUR 16.000 of EUR 20.000 per jaar.

Aanbieding
Tot 1 januari 2007 krijgt u 30% korting op de premie van AOV-Garant. Als lid van Frugi Venta ontvangt u nog eens 10% extra korting gedurende de gehele looptijd van de verzekering. Voor meer keuzemogelijkheden, bijvoorbeeld 80% van uw inkomen verzekerd, adviseren wij u informatie aan te vragen over de uitgebreide variant, de AOV-Pluspolis. Ook dan komt u in aanmerking voor de 10% ledenkorting op de premie.
Het offerteaanvraagformulier kunt u verkrijgen bij Frugi Venta (info@frugiventa.nl).
Voor vragen kunt u contact opnemen met ZKA, telefoon 071 3641910.