Project Gemeente Westland

Informatieavond Juliahof in Wateringen

De gemeente Westland organiseert op maandag 25 september 2006 een tweede informatieavond over het bouwplan Juliahof in Wateringen. Vorig jaar september is er al een informatieavond over dit plan geweest. Sindsdien is het plan op een aantal punten gewijzigd. Vandaar deze nieuwe informatiebijeenkomst, waar de meest recente versie van het plan zal worden gepresenteerd en toegelicht. De avond vindt plaats in het gemeentekantoor in Wateringen, Dorpskade 1. De aanvang is 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

De gemeente Westland werkt in het project Juliahof samen met Bouwfonds Ontwikkeling BV, Volker Wessels Vastgoed BV en Grondvest Westland BV. In totaal zullen in het gebied tussen de Noordweg, de Julialaan en de Kwaklaan in Wateringen zon 490 woningen worden gebouwd, waarvan een deel in de sociale sector (zowel huur als koop). Het andere deel betreft koopwoningen in de vrije sector.

Tijdens de bijeenkomst wordt geen informatie gegeven over het type woningen en verkoopprijzen. Dit is allemaal nog niet bekend.

Om organisatorische redenen vraagt de gemeente om u vooraf aan te melden per e-mail: jhorst@gemeentewestland.nl.