Mojo Concerts

Laatste show Bharati in Amsterdam

De première van de dansspektakel Bharati kon in de Nederlandse pers rekenen op lovende kritieken. "Funky Bollywood in Bharati" kopte ochtendblad Sp!ts en NRC oordeelde dat het ultieme liefdesverhaal "...duizelingwekkend en aantrekkelijk..." is. De Volkskrant was van mening dat Bharati "... een staalkaart van het beste dat India momenteel op zang- en dansgebied te bieden heeft."

In Bharati staat het ultieme liefdesverhaal centraal tussen de moderne jongen Siddharta en het traditionele meisje Bharati. Een Nederlandse verteller leidt het publiek door het liefdesverhaal waarin de songs in het Hindi worden gezongen. De produktie is een genot voor oog en oor: met een vijftien koppig orkest, ruim zestig dansers en maar liefst zevenhonderd kostuums wordt werkelijk alles uit de kast getrokken. Een visuele en muzikale krachttoer die iedere bezoeker tot de laatste seconden overdondert.

Kijk voor meer info op www.bharatitheshow.com. Voor de laatste show van de tournee zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Zondag 24 september 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 54,-/E 48-/E 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, AUB Ticketshop, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen.