Digitale Gemeente Houten

Discussieavond over bos Nieuw Wulven

woensdag 20 september 2006 - Bron: Milieu Werkgroep Houten

De Milieu Werkgroep Houten (MWH) organiseert op 25 september een discussieavond over de toekomst van het bos Nieuw Wulven, ten noorden van Houten.

De ontwikkelingen van het bos is door enkele leden van vogelwerkgroep van MWH de afgelopen vier jaar nauwlettend gevolgd. Het bos kent nu al meer vogelsoorten dan ooit, waaronder ook de zeldzame blauwborst. Maar wat gebeurt er met het bos Nieuw Wulven als er een brug langs het spoor komt in verband met de geplande spoorverdubbeling. En hoe zou beheer en inrichting van het bos eruit moeten zien?

Op 25 september praten we over dit onderwerp met boswachter Tineke Harlaar en Simon Hofstra van de landinrichtingscommissie GroenravenOost. Als MWH vinden we dat bos Nieuw Wulven een gevarieerd natuurlijk parkbos moet worden, dat vanuit Houten direct toegankelijk is. Maar wel op een manier dat de rust blijft gewaarborgd. Maar hoe denkt u erover?

Graag horen we uw mening, zodat we ons standpunt definitief kunnen vormen en voorleggen aan de bestuurders van Houten. Praat en denk meer op maandag 25 september mee in Zalencentrum De Engel, Burgemeester Wallerweg 2, 3991 DM Houten. Aanvang 20.00 uur; koffie en zaal open 19.30 uur.

In verband met de beperkte zaalruimte vragen wij u tijdig aan te melden bij Leoni Heijman (030 6378664) of Ben Hermans (030 6373831).

Meer informatie

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).