Gemeente Dordrecht


Persuitnodiging

interactieve netwerkbijeenkomst 'Dordt Doet het, de Economische barometer'

Maandagavond 25 september zijn u en uw fotograaf vanaf 19:30 uur van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de interactieve netwerkbijeenkomst 'Dordt Doet het, de Economische barometer'.

De bijeenkomst is een initiatief van de Werkgevers Drechtsteden en is georganiseerd door de Werkgevers Drechtsteden, de Dordrechtse ondernemersvereniging DOV, de Kamer van Koophandel en de gemeente Dordrecht.

We verwachten tussen de 250 en 300 ondernemers.

Het programma:

Ontvangst met koffie en thee
Welkom door de heer A. Reppel namens de WD, DOV en KvK Vraaggesprek met wethouder F.J. van den Oever
Presentatie Vz. Economische Adviesraad, A. Scheepbouwer Introductie Young@Business door A. Scheepbouwer (fotomoment) Vragen van de zaal aan A. Scheepbouwer
Vraaggesprek met 6 ondernemers en de zaal door Karin Ingelse en Thijs Blom Korte toelichting van de 10 impulsen van de Economische Adviesraad Netwerken op het Impulsenplein

U kunt tijdens het programma foto's maken. Na het programma kunt u de leden van de Economische Adviesraad en Wethouder F.J. van den Oever benaderen voor aanvullende vragen.

Lokatie:
Pascalstraat 60/62
Dordtse Kil II
Dordrecht

Bijlage: uitnodiging


---- --
25 september: de economische barometer.

Lokatie
Heijkoop trading De gemeente Dordrecht, de Werkgevers Dordtse Kil II Drechtsteden, de Dordrechtse Ondernemers- Pascalstraat 60/62 vereniging DOV en de Kamer van Koophandel 3316 GR Dordrecht Rotterdam nodigen u graag uit, om samen met ons de activiteiten van de Economische Adviesraad Dordrecht (EAD) te bespreken. Tijdstip: Dat doen we tijdens een interactieve netwerk- 19:30 uur bijeenkomst met de ondernemers, de ge- tot 22:00 uur meente en uiteraard de Economische Advies- raad zelf.
Hoe staat de economie van Dordrecht er voor? Wat heeft de Economische Adviesraad Dor- drecht het afgelopen jaar gedaan? Hoe gaat het met de realisatie van de tien impulsen? Hoe ziet de gemeente haar rol? En wat is uw bijdrage aan een vitale Dordtse economie? Op maandagavond 25 september gaan wij hierover graag in gesprek met u. In ieder geval geeft de voorzitter van de Economische Adviesraad, Ad Scheepbouwer, zijn mening over de Dordtse economie. En we hopen dat ook u uw mening of advies geeft. Hoe denkt u over de economie van de stad, wat vindt u van de tien impulsen voor de Dordtse economie en welke rol kan u of uw bedrijf spelen? We begroeten u graag de 25ste! F.J. van den Oever A. Scheepbouwer Wethouder Gemeente Dordrecht Voorzitter EAD antwoordkaart
Bedrijf
Naam
Adres
Telefoonummer
E-mail adres
Graag uw reactie voor 17 september. U kunt ook faxen naar 078 639 80 80 of e-mail (inclusief bovenstaande gegevens) naar c.rida@dordrecht.nl ter bevestiging van uw komst. Voor vragen kunt u bellen 078 639 63 43.

25.09.06 uitnodiging

geen postzegel nodig
Dordt doet het
Antwoordnummer 50
3300 VB Dordrecht


---- --