Persuitnodiging; Lancering Gebouw13

Campagne digibewust

Geachte redactie,

Graag nodigen wij u uit voor de lancering van Gebouw13 op maandag 25 september 2006 van 14.00 uur tot 16.00 uur in Amsterdam. Gebouw13 is een online spel dat is gemaakt om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de mogelijkheden en kansen, maar ook de risico s van digitale middelen.

Tijdens de lancering zullen zowel belanghebbenden van ondernemingen en organisaties aanwezig zijn, als kinderen uit de doelgroep van het spel, 8 tot en met 14 jaar. Nicolette van Dam, Bionda uit televisieserie Zoop, verricht de officiële opening van Gebouw13. Ook John de Salesman uit Gebouw 13 zal aanwezig zijn...

Gebouw13 maakt onderdeel uit van de Digibewust campagne die door het ministerie van Economische Zaken en ECP.NL met een aantal marktpartijen (KPN, TPG post, UPC, Microsoft, Filmwereld.net) is opgezet. Het voorlichten van jongeren via een online spel is geadviseerd door de in juni geïnstalleerde DigiRaad, de adviesraad voor en door jongeren over veilig internetten. Het spel is te spelen op www.gebouw13.nl (vanaf maandag 14.30 uur). Diverse jongeren kanalen als MSN messenger, Jetix, Nickelodeon, Kennisnet, Kidsplanet, Kindertent, Funnygames, Sanoma en Kidsweek werken mee om het spel onder de aandacht van kinderen te krijgen.

U kunt zich voor deze middag aanmelden bij Joyce Martina, joyce.martina@ecp.nl of telefonisch via 070 4190 309 of 0654794176. Voor meer informatie over Digibewust kijkt u op www.digibewust.nl.

Graag tot de 25e!