Continue Directe Democratie Partij stelt kandidatenlijst vast

DEN HAAG, 20060925 -- Op 23 september 2006 hebben de kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen van de Continue Directe Democratie Partij (CDDP) zich voorgesteld te Rijswijk. Het is een groep gedreven en idealistische mensen, die zich ten doel stellen directe democratie bereikbaar te maken voor iedere burger in Nederland.


Rob Verboom (37), lijsttrekker van de CDDP legt uit waarom hij zich verkiesbaar stelt. "Momenteel ben ik projectleider bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat en was ik tot voor kort bestuurslid binnen de VVD te Rijswijk. Na meerdere malen tegen coalitieproblemen te zijn opgelopen binnen het bestuur vond ik het tijd worden voor meer democratie" legt hij uit. "Na mijn ideeën over democratie in mijn omgeving getoetst te hebben, heb ik een vereniging opgericht en een website opgezet om mijn idee meer vorm te kunnen geven, om zo meer mensen toegang te verschaffen tot deze directe vorm van democratie".

Dhr. Verboom staat als lijsttrekker op nummer 1 op de lijst, maar onder hem staan nog 4 gedreven mensen die zich hetzelfde ten doel hebben gesteld, meer democratie en voor iedere Nederlander toegankelijk. Een van hen is Dhr. Joop van Wingerden (59). Ook hij vond het tijd worden voor meer invloed van de burger en startte zijn eigen politieke partij op, na overleg met de CDDP heeft hij besloten om samen te gaan met de CDDP zodat er niet teveel versnippering komt binnen de veelheid aan partijen die momenteel is ontstaan. Dhr. Van Wingerden is voorheen directeur geweest van een landelijk opererend servicebedrijf, maar was ook werkzaam als pr-officier en marketeer. De CDDP heeft hem als tweede op de lijst geplaatst.

Nummer 3 op de lijst is Dhr. Manfred de Grooth. Een 35 jarige adviseur met een rijke ervaring in communicatie. Momenteel is hij werkzaam als senior adviseur voor verschillende middelgrote gemeenten op het gebied van reïntegratie en de besteding van de budgetten op dat gebied. Een gedreven man, die zoekende is naar een partij die aansluit bij zijn politieke voorkeuren en die dat binnen de CDDP gevonden heeft. Een partij die zich richt naar de kiezer, die luistert en die doet wat de kiezer hem opdraagt.

De CDDP stelt zich tot doel de mensen meer en op een directere manier te laten kiezen, om de mensen de druk van het vele stemmen uit handen te nemen en om directe democratie mogelijk te maken binnen het huidige bestel.




Continue Directe Democratie Partij