Ruim 4500 vacatures per jaar op www.onderwijsvacaturebank.nl

Participatiefonds

E-mailservice Onderwijsvacaturebank verbeterd
Ruim 4500 vacatures per jaar op www.onderwijsvacaturebank.nl

De Onderwijsvacaturebank wordt 27 september a.s. vernieuwd. www.onderwijsvacaturebank.nl is de vacaturebank voor vacatures en CV's in het primair en voortgezet onderwijs. Er zijn diverse wijzigingen doorgevoerd om het gebruiksgemak te verbeteren.

4500 vacatures per jaar
Scholen kunnen met een brinnummer en toegangscode zelf vacatures op de Onderwijsvacaturebank plaatsen. Jaarlijks worden er ongeveer 4500 vacatures geplaatst. Op dit moment zijn er ruim 350 actuele vacatures. Het gebruik van de Onderwijsvacaturebank is gratis. Het Participatiefonds heeft de Onderwijsvacaturebank ontwikkeld om openstaande vacatures en beschikbaar onderwijspersoneel sneller en makkelijker bij elkaar te brengen.

E-mailservice binnen 24 uur
Ben je op zoek naar een baan, dan kun je een persoonlijke pagina aanmaken in de Onderwijsvacaturebank. Je kunt je dan ook aanmelden voor de gratis e-mailservice. Je wordt dan automatisch geïnformeerd over nieuwe vacatures die matchen met je functie, onderwijssector en regio. Deze e-mailberichten worden voortaan dagelijks verstuurd. Via je persoonlijke pagina kun je ook een CV op de Onderwijsvacaturebank plaatsen. De CV's zijn in een beveiligde omgeving te raadplegen door alle scholen in het primair en voortgezet onderwijs.

Alle vacatures op de Onderwijsvacaturebank zijn voor iedereen toegankelijk. Kandidaten kunnen makkelijk reageren op een vacature via de button 'Reageer op deze vacature'. Zij kunnen vervolgens (via de Onderwijsvacaturebank) een bericht en eventueel het elektronisch CV meesturen naar de contactpersoon van de school.

Veranderingen aan de Onderwijsvacaturebank
De meest opvallende veranderingen aan de Onderwijsvacaturebank zijn de verbeterde e-mailservice, de herindeling van de sectoren en de aanpassing van de vormgeving. Daarnaast zijn er ook diverse kleinere wijzigingen doorgevoerd om het gebruiksgemak te verbeteren, zoals het tonen en printen van de vacature, de sortering van de vacatures en CV's, het opvragen van de toegangscode, het reageren op een vacature, etc. Ook zijn alle instructieteksten op de Onderwijsvacaturebank opnieuw onder de loep genomen.

Veel belangstelling voor Onderwijsvacaturebank
De Onderwijsvacaturebank bestaat sinds april 1999 en is de vacaturebank voor het primair en voortgezet onderwijs. Gemiddeld staan er per dag ruim 300 vacatures en 2000 CV's op de Onderwijsvacaturebank. Voor alle vragen over de Onderwijsvacaturebank kunt u contact opnemen met de helpdesk van Diensten Vf/Pf, tel: 045-5798107 of mail naar onderwijsvacaturebank@vfpf.nl.

Einde persbericht