Vanavond wereldpremiere Paid

Slavenburg

Persbericht

Vanavond wereldpremière in Theater Tuschinski te
Amsterdam van de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Paid'

Amsterdam, maandag 25 september 2006 - Vanavond gaat een nieuwe Nederlandse bioscoopfilm in première. De film 'Paid' is een prachtige romantische thriller, opgenomen in Amsterdam met een beroemde internationale cast, geregisseerd door de Nederlandse regisseur Laurence Lamers. De galapremière begint om 20:00 uur, vanaf 19:00 uur zullen de gasten - onder wie vele bekende Nederlanders - arriveren.

De film mikt op een internationaal publiek en is dan ook in het Engels opgenomen. Silvester Slavenburg, directeur van Slavenburg's Bouwbedrijven, financierde en produceerde de film. Juist in deze maand bestaat dit familiebedrijf 100 jaar. Silvester is de 4e generatie die aan het hoofd staat van de bouwonderneming. Met het maken van de film 'Paid'gaat voor hem een droom in vervulling.

'Bouwen is visualisatie, het waarmaken van de droom van een architect, iets wat in gedachten is uitgewerkt omzetten in een gebouw, iets wat je kunt zien en aanraken,' aldus Silvester Slavenburg. 'Het maken van een film heeft veel weg van bouwen. Het idee van een scriptschrijver en regisseur omzetten in iets wat het publiek kan ervaren op het witte doek.'

Samenvattend: vanavond om 20:00 uur gaat Paid van start met een feestelijke galapremière in het Tuschinski-theater in Amsterdam. De dress code is uiteraard black tie. Tal van bekende Nederlanders zullen aanwezig zijn.

Namens Silvester Slavenburg nodig ik u graag uit om deze bijzondere première bij te wonen. Er zijn nog enkele kaarten voor de pers beschikbaar. Graag hoor ik van u of u onze gast wilt zijn.

Afzender van dit persbericht is Huijskens & Istha. Neem contact op met Charles Huijskens, telefoon: 020 - 6 855 955 (Huijskens & Istha) of 06 - 53 10 50 72;
Email: charles@huijskens-istha.nl

Meer informatie over de film en de cast vindt u op www.paidthemovie.com De website van Slavenburg is www.slavenburg.nl