Politieberichten Rijn&Venen, 11.00 uur

Utrecht, 25-09-2006

Fietsendief

KOCKENGEN- Op zaterdagavond werd een fietsendief aangehouden. Omstreeks 23.10 uur kreeg de politie de melding dat een fiets zou worden gestolen aan de Nieuwstraat. Door agenten kon de 37-jarige fietsendief worden aangehouden. Hij werd ingesloten voor verhoor.

Bestolen

MAARSSEN- Op zondagavond werd een jongen bestolen door onbekende jongens. Omstreeks 23.55 uur reed de 17-jarige jongen uit Maarssen over de Duivenkamp ter hoogte van de fly over. De jongen zag vervolgens vijf scooters aan komen rijden. De bestuurders sneden hem de pas af waardoor de jongen moest stoppen. De jongen uit Maarssen werd van zijn fiets afgetrokken en bestolen van zijn mobiele telefoon en schoenen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met politie Rijn & Venen; 0900-8844.

Bouwmateriaaldief

WOERDEN- Op maandagochtend werd een bouwmaterialendief aangehouden. Omstreeks 00.20 uur kreeg de politie de melding dat er gereedschap zou worden gestolen van een terrein aan de Kruittorenweg. Agenten gingen ter plaatse en zagen twee autos hard wegrijden. De achtervolging werd ingezet en een van de autos stopten. De bestuurder, een 28-jarige man uit Gouda, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Onderzoek wees uit dat er bouwmateriaal al klaar was gezet.

Politie zoekt getuige(n) aanrijding

WOERDEN - De politie zoekt mogelijke getuige(n) van een aanrijding tussen twee personenautos. De aanrijding vond plaats op zondag 24 september omstreeks 14.20 uur op de kruising Waardsebaan met de Hollandbaan. Er raakte niemand gewond. Het verkeer op de kruising wordt geregeld door middel van driekleurige verkeerslichten. De aanrijding ontstond omdat de betrokken automobilisten, een 39-jarige vrouw uit Wageningen en een 45-jarige man uit Dirkshorn, verklaarden de kruising te zijn opgereden bij groen licht. Getuige(n) kunnen kontakt opnemen met het politiedistrict Rijn&Venen, bureau Woerden via het telefoonnummer 0900 - 8844.