Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 25-09-2006

Huiselijk geweld

s-Hertogenbosch Een 41 jarige man uit Den Bosch is op 24 september 2006 aangehouden ivm mishandeling van zijn 23 jarige vriendin uit Rosmalen. De man had de vrouw meerdere malen geslagen. Hij is ingesloten.

Woninginbreker aangehouden

Oploo Zondag is in Nijmegen een 27-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een woninginbraak in de Vloetweg in Oploo in juni 2005. Bij deze inbraak werd een personenauto weggenomen. De verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Rijbewijs ingevorderd

Oss Zondagavond is in de Nieuwe Hescheweg een 46-jarige Ossenaar aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van veertien uur.

Aanhouding na bedreiging

Oss Zondagmiddag is in de Klaphekkenstraat een 30-jarige Ossenaar aangehouden. De man had een medewerker van een horecagelegenheid bedreigd. De Ossenaar is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Illegale vreemdeling

s-Hertogenbosch Zondagmiddag zagen surveillerende agenten in de Zuid Willemsvaart een vrouw als passagier achterop een motor zitten zonder helm. Na controle bleek de 27-jarige vrouw met de Roemeense nationaliteit niet te beschikken over een identiteitsbewijs. De vrouw is ter vaststelling van haar identiteit en verblijfsrechtelijke positie overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

Fiets te koop

s-Hertogenbosch In de nacht van zondag op maandag kreeg de politie de melding dat in de Stationstunnel een man op agressieve wijze een vrijwel nieuwe fiets probeerde te verkopen. Met behulp van signalementen troffen de agenten in de Stationspasserelle de verdachte aan. De 40-jarige Bosschenaar kon zich niet identificeren en is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Huiselijk geweld

Schijndel Zondagavond zijn in de Oliemolen en de Beatrixstraat twee broers in hun woonplaats aangehouden. Zij worden ervan verdacht elkaar te hebben mishandeld. Beiden zijn voor nader verhoor ingesloten.

Aanhoudingen na vernieling

Sint Michielsgestel In de nacht van zondag op maandag kreeg de politie de melding dat twee vrouwen en een man voor een woning in de Gildestraat stonden, vernielingen pleegden aan de voordeur en probeerden naar binnen te komen. De 32-jarige man uit Sint Michielsgestel wilde één van de inmiddels gearriveerde agenten een vuistslag geven. Toen de agenten hem aanhielden, probeerde de 52-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel dit te belemmeren. Hierop is ook zij aangehouden. De 28-jarige vrouw uit Veghel is aangehouden op verdenking van vernieling van de voordeur. Allen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.