Projectontwikkelaar 3W


H&M opent deze maand twee winkels in Maastricht

Na de opening van haar eerste Maastrichtse filiaal in het nieuwe winkelgebied Mosae Forum op 13 september, opent H&M twee weken later, op 28 september, een tweede filiaal in Maastricht, in winkelcentrum Entre Deux.

Familystore in Mosae Forum
De H&M-winkel in Mosae Forum biedt de complete dames, heren en kindercollectie. De damescollectie is gericht op de modebewuste vrouw die geïnteresseerd is in de laatste trends. De kindercollecties bestaan uit kledingstukken die kleuren, trends en dessins combineren met functionaliteit en veiligheid. De babyafdeling is voor de allerjongsten, van 0-18 maanden en de kinderafdeling is voor kinderen van 1,5 tot 14 jaar.
Ook de heren zullen zich uitermate thuis voelen in deze nieuwe winkel. Naast de basiscollectie zal ook de Modern Classic collectie verkrijgbaar zijn. Een lijn waarin materiaal, belijning, afwerking en kwaliteit voorop staan.
Verder behoren accessoires, ondergoed en lingerie, badkleding en cosmetica tot het assortiment.

Youngstore in Entre Deux
Het filiaal in Entre Deux richt zich op een jonger publiek en zal H&Ms meest trendy concept Divided gaan verkopen. De Divided-collectie is er voor zowel jongens als meisjes en bevat veel denim en op streetwear geïnspireerde kleding met speciaal daarop aangepaste hippe accessoires. De jonge uitstraling wordt versterkt door de industriële inrichting. Keywords voor het interieur zijn trendy, young, artistic en raw.

Wij zijn in Maastricht lang op zoek geweest naar de perfecte locatie om een winkel te vestigen, zegt Erik Knijnenburg, country manager van H&M Nederland. We zijn dan ook ontzettend trots dat we deze maand maar liefst twee nieuwe winkels in Maastricht kunnen openen. De combinatie van een A-locatie, een groot winkeloppervlak, parkeergelegenheid en een gevarieerd winkelaanbod is een pré, in Maastricht waren Mosae Forum en Entre Deux dus een logische keuze, aldus Knijnenburg.

H&M staat voor Mode en kwaliteit voor de beste prijs. Daarnaast moet de klant bij H&M altijd een goede aankoop kunnen doen. Zo wordt er een breed en gevarieerd modeassortiment aangeboden en krijgen de winkels iedere dag nieuwe artikelen aangeleverd. Daardoor zijn de collecties snelwisselend en altijd up-to-date.

H&M OPENT DEZE MAAND TWEE WINKELS IN MAASTRICHT 25 |&nbsp09 |&nbsp2006