Ingezonden persbericht


Pinnacle lanceert SoundBridge HomeMusic

betaalbare draadloze muziekspeler voor de huiskamer

Nijmegen, Nederland- 25 september 2006 - Pinnacle Systems kondigt vandaag de nieuwe Pinnacle SoundBridge HomeMusic aan, waarmee consumenten voor een aantrekkelijke prijs via Wi-Fi naar digitale muziekbestanden van PC of Mac of naar internetradio kunnen luisteren op het audiosysteem in de huiskamer.

"Het kopen en downloaden van muziek op internet of het luisteren naar internetradio wordt steeds populairder," zegt David Barnby, vice president verkoop en marketing bij Pinnacle voor de EMEA-regio. "Voor een aantrekkelijke prijs geeft de Pinnacle Soundbridge HomeMusic plug-and-play draadloze muziekspeler overal in huis direct toegang tot op de computer opgeslagen muziek inclusief ondersteuning voor Windows Media Digital Rights Management (DRM). Verder kunnen gebruikers op eenvoudige wijze luisteren naar internetradio vanuit de hele wereld."

Pinnacle SoundBridge HomeMusic ondersteunt iTunes (via gratis te downloaden software), Windows Media Connect en Windows Media Player 10, Napster en PlaysForSure. Het is compatibel met WMA, AAC, MP3, AIFF en WAV bestandsformaten en het beschikt tevens over een SD-kaartslot zodat er ook naar muziek geluisterd kan worden als de PC uitgeschakeld is.

Gebruikmakend van bekroonde RokuTM technologie, is dit product de ideale oplossing voor mensen die een draadloze muziekspeler willen die compatibel is met hun collectie op de Mac of PC en deze in elke kamer van het huis willen kunnen bedienen met een afstandsbediening.

Prijs en beschikbaarheid
Pinnacle SoundBridge HomeMusic zal vanaf midden oktober verkrijgbaar zijn op de website van Pinnacle www.pinnaclesys.com en bij de grotere retailketens. De verkoopadviesprijs bedraagt E 129,00 inclusief BTW.

Over Pinnacle Systems, Inc.
Pinnacle Systems, Inc., een volledige dochteronderneming van Avid Technology, Inc., is marktleider in het verschaffen van complete videomontage-oplossingen, TV tuners voor de PC en digitale media adapters voor de consumentenmarkt. De productlijnen van het bedrijf omvatten Pinnacle PCTV, Dazzle®, Pinnacle ShowCenter, Pinnacle Studio MediaSuite, Pinnacle Mobile Media en haar vlaggenschip, de Pinnacle Studio reeks. Voor meer informatie ga naar www.pinnaclesys.com

© 2006 Avid Technology, Inc. Alle rechten voorbehouden. Productfuncties, specificaties, systeemvereisten en beschikbaarheid kunnen zonder melding gewijzigd worden. U kunt contact opnemen met het lokale kantoor of wederverkoper voor de huidige prijzen. Pinnacle Systems, het Pinnacle Pinwheel logo, Pinnacle PCTV, Dazzle, Pinnacle ShowCenter, Pinnacle MediaSuite, Pinnacle Mobile Media, Pinnacle HomeMusic en Pinnacle Studio en Pinnacle Studio MovieBox zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van Pinnacle Systems, Inc. en haar zusterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Soundbridge is een geregistreerd handelsmerk of handelsmerk van Roku, LLC in de Verenigde Staten en andere landen, en wordt onder licentie gebruikt. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

###

Contact: Tim van Donkersgoed, Pinnacle Systems B.V., +31 (0)243731202, tdonkersgoed@pinnaclesys.com


---- --