Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Zevenaarder opgepakt na diefstal portemonnee

Publicatiedatum: 25-9-2006 14:37:00

Zevenaar - De Zevenaarse politie heeft zondagavond op de Stationsstraat een 34-jarige Zevenaarder opgepakt wegens diefstal. De man, een zogenoemde veelpleger, zou op de Markt bij een horecazaak een portemonnee gestolen hebben. De uitbater van de zaak was erachteraan gegaan en trof op de Willem de Zwijgerlaan een motorrijder van de politie. Nadat hij hem zijn relaas gedaan had trof de motoragent op de Stationsstraat een man aan die aan het opgegeven signalement voldeed. Het bleek de 34-jarige Zevenaarder te zijn. De man bleek de buit nog op zak te hebben en is in verzekering gesteld. Door de gedupeerde, een 35-jarige plaatsgenoot van de verdachte, werd aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw (54) naar ziekenhuis na val van fiets

Publicatiedatum: 25-9-2006 14:36:24

Slijk Ewijk - Een 54-jarige vrouw uit Slijk Ewijk is zondagavond met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer had de verwonding opgelopen na een val van haar fiets op de Dorpsstraat, ter hoogte van de kruising met de Clara Fabriciusstraat. De vrouw bleek door nog onbekende oorzaak van haar fiets te zijn gevallen. Volgens de politie had het slachtoffer alcohol gedronken.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Boetes voor Huissenaren na wangedrag

Publicatiedatum: 25-9-2006 14:35:36

Huissen - Drie Huissenaren hebben zondag van justitie ieder een boete gekregen van 110 euro wegens wangedrag. Het gaat om twee vrouwen van 21 en 25 jaar en een 24-jarige man. Het trio was in de nacht van zaterdag op zondag door de politie aangehouden op de Gochsestraat bij een feesttent. Nadat de festiviteiten daar waren afgelopen zou er ruzie zijn ontstaan waarbij een 19-jarige Huissenaar werd aangehouden wegens mishandeling. Hij zou een andere bezoeker hebben geslagen. Bij de aanhouding van de 19-jarige zouden de twee vrouwen en de man zich hebben bemoeid. Ook wilden ze niet vertrekken nadat dit door de agenten was gesommeerd. Het drietal werd toen ook aangehouden en is in de loop van zondag vrijgelaten. De 19-jarige Huissenaar heeft de politie ook moet laten gaan: het slachtoffer had zich niet gemeld voor aangifte.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---