Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Inbraak brengt hennepkwekerij aan het licht

Publicatiedatum: 25-9-2006 14:12:09

Arnhem - Een inbraakmelding in een woning in de wijk Malburgen heeft zondagochtend een hennepkwekerij aan het licht gebracht. Politieagenten stuitten op de slaapkamers op ruim 500 hennepplanten die samen met de gebruikelijke kwekerijapparatuur in beslag werden genomen. Verder bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Een 31-jarige Arnhemmer, die in het pand was, werd aangehouden. Buurtbewoners ontdekten rond kwart over tien dat er kennelijk was ingebroken in de woning en waarschuwden de politie. Die trof een vernielde ruit en een openstaande deur aan. Eenmaal binnen zagen ze de 31-jarige Arnhemmer op de bank liggen. Bij verder onderzoek in de woning werd de hennepkwekerij ontdekt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer opgepakt wegens schennis

Publicatiedatum: 25-9-2006 14:11:24

Arnhem - De politie van Arnhem heeft zondagmiddag in een woning in de wijk Over het Lange Water een 35-jarige man aangehouden wegens schennis. Omstreeks het middaguur werd door buurtbewoners bij de politie gemeld dat de Arnhemmer zichzelf openlijk zou bevredigen in de tuin van zijn woning. Agenten togen daarop naar de woning van de Arnhemmer en hielden de man daar aan. De man is na het afleggen van een verklaring weer vrijgelaten. Justitie beslist verder wat er met hem gebeurt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Beschonken Velpse aangehouden na aanrijding

Publicatiedatum: 25-9-2006 14:10:44

Velp - Een 54-jarige vrouw uit Velp is zondagavond op de Rijnstraat in haar woonplaats aangehouden wegens het rijden onder invloed. De vrouw bleek even voor elf uur met haar auto tegen een geparkeerde auto te zijn gebotst. Daarbij was overigens niemand gewond geraakt. Gewaarschuwde agenten roken alcohol bij de Velpse waarna ze werd meegenomen naar het politiebureau. Bij de ademanalyse werd een alcoholpromillage gemeten van 2,56. Dat is vijf maal zoveel als is toegestaan. Het rijbewijs van de Velpse is ingevorderd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---