Gemeente Halderberge


Nieuw halderbergs jongerenblad richt zich op.... jongeren (25 sept. 2006)

Op diverse lokaties in de gemeente Halderberge ligt sinds eind september het nieuwe -gratis- jongerenblad Tumult. Het eerste nummer bevat onder meer een stevig interview met jongerenwethouder Anita Olsthoorn.

Tumult is een werkgroep die eens in de twee maanden het jongerenblad Tumult voor alle bewoners van gemeente Halderbegre wil uitbrengen. In het jongerenblad is een leuke mix van informatie, kolder en kritische noten te vinden.
De werkgroep onderneemt meer dan alleen het uitbrengen van het jongerenblad. Zo is de werkgroep o.a. van plan een politiekcafe en een festival te organiseren.

Tumult is onderdeel van Jongerenwerk Tune van Stichting de Markenlanden en stelt zich ten doel, door middel van een Sociaal Cultureel activiteiten aanbod, een bijdrage te leveren aan de ontplooiing van de doelgroep van kinderen van zes tot en met jongeren van 21 jaar op de verschillende werkgebieden van het Sociaal Cultureel Werk.
Het activiteitenaanbod is zeer divers: ontmoeting, recreatie, educatie, ondersteuning van zelforganisaties, informatie -en voorlichting, belangenbehartiging en kunst en cultuur.Doordat het aanbod in samenwerking met de doelgroep wordt samengesteld is het mogelijk om een aanbod op maat te maken voor de doelgroep.

Meer informatie via www.jongerenwerktune.nl
Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 25/09/2006