Ingezonden persbericht


Kodak kiest wereldwijd voor BCD Travel

Nieuwegein, 25 september 2006 - Kodak heeft voor zijn wereldwijde zakenreismanagement gekozen voor BCD Travel, marktleider in zakenreizen. BCD Travel bedient Kodak in dertig landen.

Kodak is de belangrijkste leverancier in de wereld van producten en diensten op het gebied van fotografie, grafische communicatie en gezondheidszorg. Het bedrijf boekte in 2005 een omzet van $14,3 miljard.

BCD Travel verzorgt het zakenreismanagement voor Kodak sinds 2003 met reserveringen voor de Verenigde Staten die worden verwerkt via een call center in Pittsburgh, Pennsylvania. Volgend op het besluit van Kodak om een wereldwijd contract aan BCD Travel te gunnen, zal BCD Travel haar diensten voor Kodak's Europese locaties samenvoegen in twee multi-channel, multi-lingual call centers in België en Denemarken.

Mike Buckman, CEO BCD Travel: "In de afgelopen drie jaar hebben we een uitstekende relatie met Kodak opgebouwd. We zijn er trots op dat we nu wereldwijd met hen samenwerken. We zijn er van overtuigd dat Kodak ervoor heeft gekozen de samenwerking voort te zetten, omdat we informatie, instrumenten en middelen hebben om hun reisprocessen te versimpelen en te stroomlijnen. Dat stelt Kodak en zijn reizigers in staat zich te richten op hun core business."

Doug Baldy, manager corporate travel services Kodak: "We zijn erg enthousiast over het wereldwijde servicevoorstel dat BCD Travel heeft gedaan. We waarderen hun strategische benadering die is toegesneden op onze bedrijfsdoelstellingen."


---

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 96 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen. Het bedrijf is een marktleider in de reisindustrie en een succesvolle "niche player" in de financiële dienstverlening.

BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie), Airtrade (toeristische reizen) en Primary Capital (onroerend goed financiering). Het bedrijf is actief in 96 landen met 14.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 13 miljard.

Ingezonden persbericht