MKB-Nederland

25-09-2006
Ict-website voor mkb-ondernemers
(Persbericht)

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen vanaf vandaag terecht op www.mkbenict.nl. Deze website, een initiatief van MKB-Nederland en KPN, geeft informatie over relevante trends en ontwikkelingen, branchespecifieke vraagstukken en de praktische ict-oplossingen die daarbij horen. De site laat ondernemers zien hoe informatie- en communicatietechnologie bij kan dragen aan hun bedrijfsvoering.

De site biedt niet alleen informatieve teksten en concrete oplossingen, maar ook praktische adviestools en stappenplannen voor onderwerpen als mobiel werken en ondernemen via internet. Daarnaast worden handige adressen aangereikt voor het aanvragen van ict-ondersteuning en subsidies.

KPN en MKB-Nederland willen met de lancering van www.mkbenict.nl bereiken dat mkbers antwoord krijgen op al hun vragen op het gebied van de huidige mogelijkheden en ontwikkelingen voor vaste en mobiele telefonie, internet en applicaties. Ondernemers kunnen veel kosten besparen als ze op een slimme manier gebruik maken van ict. Daar willen de beide organisaties hen op wijzen.

Het opzetten van de site maakt deel uit van het samenwerkingsverband dat MKB-Nederland en KPN april dit jaar sloten met als doel ondernemers te informeren over de mogelijkheden van ict. Aanleiding hiervoor de samenwerking was het onderzoek ICT binnen het MKB, uitgevoerd door TNS/NIPO voorjaar 2006. Dit onderzoek wees uit dat mkbers de mogelijkheden van hedendaagse ict-oplossingen vaak onvoldoende kennen en benutten.

060925_mkbenict.nl.pdf

MKB-Nederland, Brassersplein 1, 2612 CT Delft, Tel: 015 2191212 ? MKB-Nederland, 2006 | Disclaimer |