Beauty and the Beast helpt Ronald McDonald Kinderfonds

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Beauty and the Beast helpt Ronald McDonald Kinderfonds

Cast en crew van Beauty and the Beast, een productie van Joop van den Ende Theaterproducties, zetten zich de komende maand in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Van ieder verkocht Familieticket doneert de Musical van het Jaar 2006 euro 2,- aan het goede doel. De cast geeft extra blijk van haar betrokkenheid bij het Kinderfonds, door de komende week, na afloop van de indrukwekkende voorstelling, te collecteren.

Tijdens de bijzonder sfeervolle familiepremière, op zaterdag 23 september in het Fortis Circustheater Schevingen, nam Robert ten Brink het eerste Familieticket in ontvangst. Als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds ben ik erg gelukkig met dit gebaar, vertelde Ten Brink. Voor de instandhouding en totstandkoming van Ronald McDonald projecten is het Kinderfonds volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Ik weet hoe zeer de Ronald McDonald Huizen en projecten bijdragen aan het geluk van gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. Het feit dat de mensen achter deze schitterende familiemusical zich op deze wijze voor ons inzetten, maakt de actie voor mij bij voorbaat al geslaagd.

Na de meest succesvolle Nationale Tour ooit is Beauty and the Beast nu exclusief te zien in het Fortis Circustheater Scheveningen. Het Familieticket biedt bezoekers 25% korting bij aankoop van drie of meer toegangsbewijzen.


Noot voor de redactie,