PERSBERICHT

Samenwerking Mamut en Triple Deal verbetert e-commerce oplossing van kleinere bedrijven

(Schiphol-Rijk, 25 september 2006) Mamut Software en Triple Deal zijn een samenwerking aangegaan voor integratie van Triple Deal Payment Services in Mamut's uitgebreide e-commerce oplossingen. De oplossing zorgt voor meer veiligheid en kwaliteit van de transacties voor zowel klanten als leveranciers.

Duizenden kleinere bedrijven gebruiken de oplossingen van Mamut voor het aanmaken en beheren van hun websites. Triple Deal levert het betalings- en leveringssysteem voor e-commerce die voldoen aan de hoge eisen en behoeften van zowel webwinkels als hun gebruikers. Mamut en Triple Deal werken voortdurend samen op het gebied van e-commerce oplossingen die bijdragen aan een effectievere werkdag binnen kleine en middelgrote ondernemingen

"Elektronische handel krijgt steeds meer de aandacht van kleine en middelgrote bedrijven. Sinds de lancering van de eerste e-commerce oplossing van Mamut in augustus 1999 is het doel voor Mamut geweest om de meest complete e-commerce oplossingen in de markt te leveren," zegt Dave Kroder, Country Manager Nederland van Mamut. "De integratie met Triple Deal Payment Services zorgt voor een verbetering van onze producten doordat we voortdurend veilige, up-to-date en kosteneffectieve e-commerce oplossingen kunnen aanbieden."

Veiligheid en eenvoud als aandachtspunten
Een belangrijke eis voor iedere e-commerce oplossing is het voldoen aan de behoeften en eisen van de klanten. Veiligheid, leveringsservice en eenvoud zijn enkele van de belangrijkste aspecten binnen elektronische handel.

"Wij stellen hoge eisen aan onze samenwerkingspartners. Door samen te werken met een toonaangevend bedrijf als Mamut versterkt Triple Deal haar positie als vooruitstrevende leverancier van betalingssystemen voor elektronische handel," zegt Marco Sneevliet, directeur van Triple Deal.

Complete e-commerce oplossing
Alle producten binnen de Mamut Business Software-portefeuille bevatten standaard complete functionaliteit voor het maken van internetpagina's en het opzetten en beheren van een webwinkel. Deze zijn direct geïntegreerd met de overige onderdelen zoals onder andere boekhouding, order/factuur, CRM en logistiek. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal.


---

Over Mamut
Opgericht in 1994, Mamut (OSE "MAMUT") is een toonaangevende Europese leverancier van complete, geïntegreerde oplossingen voor kleine ondernemingen. Mamut levert complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding, met geïntegreerde CRM, verkoopondersteuning, logistiek, financiële administratie en e-commerce. Meer dan 100.000 bedrijven vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met oplossingen van Mamut. Voor meer informatie over Mamut en haar oplossingen zie www.mamut.nl

Over Triple Deal
Triple Deal is in 1999 opgericht en in 2000 toegetreden tot de internet betaalmarkt. Sinds deze toetreding kent het bedrijf een gestage groei in aantallen klanten. Triple Deal B.V. onderdeel van Conclusion B.V. en DOCdata N.V., is een Nederlandse toonaangevende dienstverlener op het gebied van betalings- en borgservices voor de on- en offline markt. Een voorbeeld van deze dienst is de online `kassa' achter een e- commerce site of de betaalafhandeling van een callcenter. Triple Deal biedt diverse betaaloplossingen voor online en offline transacties, is sterk groeiend en werkt inmiddels voor ruim 1000 bedrijven. Meer informatie: www.tripledeal.com

Tot de klantenkring van Triple Deal behoren onder andere Wegener multimedia, KPN Internet, Kijkshop, Telegraaf, RAI Amsterdam en Alternate.

Neem voor meer informatie contact op met:
Dave Kroder, country manager Nederland van Mamut Software, tel 020 653 6888, email: davek@mamut.nl Of Madelon Kuiper van Hill & Knowlton, tel 020 404 47 07, email: mkuiper@hillandknowlton.com


---- --