Gemeente Gilze en Rijen

Risicokaart
25 september 2006

Bedrijven gemeente Gilze en Rijen wel vanaf begin op Brabantse Risicokaart

In tegenstelling tot het bericht dat u vorige week van ons ontving, staan er vanaf de startdatum van de Brabantse Risicokaart (vandaag 25 september) wel actuele gegevens van bedrijven uit Gilze en Rijen. Het gaat om acht bedrijven waarvan de gegevens door de Regionale Milieudienst Roosendaal gecontroleerd zijn op juistheid en actualiteit.

De milieudienst is nog bezig met een verdere actualisatie van de gegevens van andere bedrijven uit de gemeente Gilze en Rijen. Het is dus mogelijk dat in de komende weken meer bedrijven uit onze gemeente op de Risicokaart worden opgenomen.
Top

21 september 2006

Gegevens Gilze en Rijen over enkele weken beschikbaar op Risicokaart

Op maandag 25 september aanstaande gaat de provinciale Risicokaart online. De actuele gegevens van de gemeente Gilze en Rijen zijn op dat moment echter nog niet beschikbaar. Op dit moment is de Regionale Milieudienst Roosendaal in opdracht van de gemeente Gilze en Rijen bezig met een actualisatie van gegevens van bedrijven in onze gemeente. Dit onderzoek zal enkele weken in beslag nemen. Zodra het onderzoek is afgerond zijn de gegevens voor iedereen beschikbaar op de Risicokaart.
De Risicokaart geeft burgers en professionals inzicht in externe risicos van de woon- en leefomgeving. De nadruk ligt hierbij op risicos van activiteiten met gevaarlijke stoffen. De kaart is te vinden op www.risicokaart.brabant.nl.
Top