Verkiezingsstrijd in afdeling VVD Amsterdam


Kandidaatstelling voorzitter: Leonard den Hollander

AMSTERDAM, 20060822 -- Op 26 september wordt de nieuwe voorzitter van de afdeling VVD Amsterdam gekozen. Leonard den Hollander:`Onder mijn leiding wordt de VVD een partij waarbij de leden centraal staan. De VVD is een partij van talentvolle en betrokken mensen, die oplossingen bedenken en aanpakken. De VVD is voor mensen die wat met hun leven willen doen. Die kracht ga ik maximaal benutten. Meer VVD op straat, sneller direct contact tussen leden en politici en meer democratie in de VVD'.
Leonard den Hollander: de VVD is van de leden!
Nieuwe verkiezingsstrijd binnen de VVD!

Direct contact tussen leden en politici

Onze leden zijn actieve mensen die vanuit hun werk of ervaring deskundig zijn op allerlei terreinen. Een expertise potentieel waar de VVD nog beter gebruik van gaat maken. Ik wil succesvolle activiteiten als `Raad & Daad' en `Listerner's Corner' uitbouwen. Leden krijgen zo invloed en politici kunnen gebruik maken van talent binnen onze partij.

De VVD: een Ideeën en Debat partij

Leden willen een actieve partij, een partij met open debat, een partij die ideeën stimuleert en oppakt waarbij leden zelf kunnen bijdragen aan oplossingen. Onder mijn leiding zal de VVD Amsterdam dit sterker faciliteren. Dat betekend modernisering van ons Amsterdamse verenigingsblad, meer gebruik van de website, thermometergroepen rond onze politici.

De VVD op straat

De VVD hoort ook thuis op straat, daar wonen onze leden en kiezers, daar zijn de problemen die mensen direct raken. De wijkbesturen moeten op mensen afstappen die geconfronteerd worden met problemen. Dan wordt de partij zichtbaarder en krijgen mensen het vertrouwen terug in de politiek. Ik ga ervoor zorgen dat wijkbesturen meer middelen krijgen om een sterke basis in de wijk uit te bouwen.

Leonard den Hollander: wie is dat?

Leonard den Hollander (1960) woont sinds 1989 in Amsterdam en is sinds 2002 lid van de VVD. Binnen de VVD was hij één van de starters van het succesvolle `Raad & Daad' initiatief wat de afstand verkort tussen politici en leden. Den Hollander is werkzaam als AP Manager bij TomTom.





Leonard den Hollander