Voetbalcarrière Johan Cruyff in shirtvorm vastgelegd


LEIDEN, 20060925 -- De rijke voetbalcarrière van Johan Cruyff is in shirtvorm vastgelegd. Van alle clubs waar Nederlands grootste voetballer speelde zijn de originele shirts opnieuw ontwikkeld en op de markt gebracht. Deze klassieke voetbalshirts zijn in Nederland verkrijgbaar bij Sportus.nl.

Johan Cruyff Classics
De voetbalgeschiedenis van Johan Cruyff is vastgelegd in een unieke collectie klassieke voetbalshirts. De Johan Cruyff Classics collectie omvat onder meer de shirts van Ajax, FC Barcelona maar ook de shirts uit Cruyff's Amerikaanse periode zoals LA Aztecs, New York Cosmos en Washington Diplomats. De shirts zijn voorzien van een rugnummer en de handtekening van de voetballegende.

Voor het goede doel
Een deel van de opbrengst van de shirts gaat naar de Cruyff Foundation. Dit fonds steunt sportprojecten voor kinderen met en zonder handicap in Nederland en daarbuiten.

Kleurrijke carrière
Cruyff begon zijn carrière bij Ajax aan het eind van de jaren '60 en was de belangrijkste voetballer van het Europese voetbal aan het begin van de jaren '70. Met Ajax won hij drie keer de Europa Cup en was drie keer Europees voetballer van het jaar. Ook FC Barcelona leidde hij naar het kampioenschap, als speler en later als trainer.

Exclusief bij Sportus.nl
Sportus.nl is de exclusieve leverancier van de Johan Cruyff Classics. Dankzij een samenwerking met het Engelse Toffs kan iedere Cruyff-liefhebber op www.sportus.nl een retroshirt bestellen van de clubs waar Johan ooit voetbalde. Sportus.nl biedt diverse artikelen op het gebied van sport couture en retro fashion. Mode met een knipoog naar sport. Sportus.nl levert artikelen van merken als Judith Osborn Original, Copa Classic en Toffs.

www.sportus.nl





Sportus.nl