Gouden Kans 2006


HEXOS Mysteries nummer 1 in dienstverlening

AMSTERDAM, 20060925 -- Net als in 2005, reikte Het Kansenkanon van Syntens ook in 2006 de Gouden Kans uit. Met deze prijs voor de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland, zet Het Kansenkanon succesvolle ondernemers in het zonnetje als voorbeeld voor anderen. Negen ondernemers die deelnemen aan het Kansenkanon kwamen dit jaar voor de prijs in aanmerking. De prijs bestond uit 10.000 euro aan publiciteit!

Op 12 september werd de prijs uitgereikt. Met haar innovatie kwam HEXOS op de zesde plaats terecht. HEXOS werd door de jury echter beoordeeld als nummer 1 op het gebied van dienstverlening.

HEXOS ontwikkelt en produceert crossmediale spionagespellen voor kinderen van 9 tot 15 jaar. Hierbij zijn realisme en live interactie belangrijke elementen om het kind de indruk te geven dat het echt de held is. In de rol van Spyctive (Spy + Detective) moeten kinderen spannende mysteries zien op te lossen. Als katalysator voor de spellen heeft Hexos het fictieve Nationaal OpsporingsInstituut (NOI92) opgericht. NOI92 is het hoofdkantoor van de Spyctives dat dient als communicatiecentrum, training-academy en instructieplek voor nieuwe missies. NOI92 is kort gezegd de allesomvattende community waar kinderen chatten, games spelen (online misses en trainingen in de Spyctive Academy) en elkaars rangen en skills kunnen bekijken.





HEXOS