Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bestratingswerkzaamheden Afrikaanderplein

foto Rob Kamminga Vanaf maandag 25 september 2006 vinden er aan de oostzijde van het Afrikaanderplein bestratings-werkzaamheden plaats.

Het voetpad wordt dan opnieuw betegeld, vanaf Cultureel Centrum t Klooster tot aan restaurant SOLO.

Aansluiting op markt
Ook in de omgeving van SOLO, aan de Paul Krugerstraat en de Christiaan de Wetstraat, worden de trottoirs en parkeervakken opnieuw bestraat. Deze bestrating sluit aan op het heringerichte marktterrein.

Duur
Het werk duurt twaalf weken en is naar verwachting vrijdag 15 december gereed. Uiteraard als het weer het toestaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Overlast
De werkzaamheden geven ongetwijfeld overlast, daar is helaas niet aan te ontkomen. Gemeentewerken, Werf Feijenoord, doet echter zijn best om deze hinder zoveel mogelijk te beperken. Tijdens de werkzaamheden doen we gaarne een beroep op uw medewerking.

Informatie
Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u bellen met de uitvoerder, de heer K van Neck of met het hoofd Uitvoering, de heer J. Visser, via telefoonnummer (010) 217 14 00.

Op maandag 25 september 2006 begint Gemeentewerken met het opnieuw betegelen van het voetpad aan de oostzijde van het Afrikaanderplein. Naar verwachting duurt de klus 12 weken.