Politie Limburg-Zuid

Vrouw mishandeld

Maastricht, 25-09-2006 o Zaterdagochtend rond 03:30 uur is een 28-jarige vrouw uit Maastricht geschopt en geslagen door een onbekende man.
De vrouw liep op de Pr. Rooseveltlaan in de richting van de Dr. Schaepmanstraat toen zij plotseling iemand achter zich hoorde lopen. Nadat zij zich omdraaide werd zij meteen geschopt en geslagen. Ze viel hierdoor op de grond, waar ze nog een paar keer geschopt werd. Op een gegeven moment hield de dader op en liep weg, in de richting van de Dr. Schaepmanstraat.
Omdat de vrouw een tas bij zich had vermoedde zij dat de man haar wilde beroven maar verrast werd doordat zij zich omdraaide. De man heeft haar tas niet meegenomen. Het gaat om een blanke man van ongeveer 19 jaar met een slank postuur en kort geschoren blond haar. Het slachtoffer hield aan de mishandeling een aantal kneuzingen over. Mochten er mensen zijn die iets van deze mishandeling hebben gezien dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)