Ingezonden persbericht


Luchthaven Schiphol, 25 september 2006

Relaxed reizen met Lufthansa Regional

In de toekomst een lege stoel naast u in Business-klasse op alle continentale vluchten van Lufthansa

Vanaf eind oktober wordt reizen met regionale vluchten van Lufthansa nog comfortabeler. Met de start van de winterdienstregeling zal de stoel naast u in Business Class leeg blijven op alle vluchten met Lufthansa Regional. Passagiers zullen dan ook beduidend meer bewegingsvrijheid hebben en extra ruimte die kan worden gebruikt om te werken of zich te ontspannen. De service die nu wordt aangeboden op alle Duitse binnenlandse en Europese vluchten met betrekking tot stoel comfort is uniek in Europa. Lufthansa zal zo een toonaangevende rol blijven spelen met betrekking tot kwaliteit en innovatie. Met zijn Lufthansa Regional service biedt Lufthansa zijn klanten een uitgebreid kwaliteitsprogramma van rechtstreekse vluchten tussen tal van regionale luchthavens en optimale transferaansluitingen naar zijn hubs in Frankfurt en München.

In het kader van zijn kwaliteitsoffensief heeft Lufthansa al eerder de middelste stoelen vrij gelaten op talrijke vluchten voor korte en middellange afstanden in Business Class sinds 2004. De gasten konden zo genieten van extra ruimte en meer privacy. Volgens Heike Birlenbach, Lufthansa General Manager Benelux, zijn de Nederlandse klanten heel positief over dit nieuwe service aspect wat duidelijk werd uit de reactie van onze Customer Advisory Board. Met de huidige uitbreiding van de regionale vloot met 12 Bombardier CRJ900s, zal Lufthansa CityLine bijkomende nieuwe vliegtuigen exploiteren met een hedendaags, moderner cabineontwerp en comfortabele stoelen met meer beenruimte.

Onder het overkoepelende merk "Lufthansa Regional", werkt Lufthansa samen met Air Dolomiti, Augsburg Airways, Lufthansa CityLine, Contact Air en Eurowings, om een optimaal netwerk voor regionaal luchtverkeer te bieden voor Lufthansa klanten. Met Lufthansa Regional, kunnen passagiers reizen naar 82 bestemmingen buiten de grootste verkeersstromen - snel en comfortabel.

Perscontact:
Wencke Lemmes-Pireaux
Tel. : +32-(0)2.627.40.46
Fax: +32-(0)2-627.40.44
E-mail : wencke.lemmes@dlh.de

-----------------------


---- --