Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Startavond buurtbeheer Meerwijk Oost en West

18 juli 2006 print

Op 26 september vindt de ´startavond buurtbeheer Meerwijk´ plaats. Alle inwoners van Meerwijk Oost en West zijn van harte uitgenodigd!

Buurtbeheer in Uithoorn

Veel buurten in Uithoorn kennen enthousiaste, actieve bewoners die met veel plezier in deze gemeente wonen en graag een actieve rol spelen bij het verder vergroten van de leefbaarheid in hun eigen buurt. Bewoners weten vaak als geen ander wat er in een buurt leeft en wat de oplossingen zijn voor het verder verbeteren van de leefbaarheid. Buurtbeheer biedt u, als bewoner een grotere rol (stem) in de ontwikkeling en het onderhoud in uw eigen buurt.

Vernieuwde Plan van aanpak buurtbeheer

Op 21 maart jl. vond de bewonersavond buurtbeheer plaats. Tijdens deze avond is er een uitgebreide toelichting gegeven op de plannen van de gemeente om het buurtbeheer in Uithoorn, samen met u als bewoners, verder te ontwikkelen. Daarnaast is de toezegging gedaan dat op korte termijn een dergelijke overlegvorm ook in Meerwijk wordt gestart.

Startavond buurtbeheer Meerwijk

Op dinsdag 26 september vindt de `startavond buurtbeheer Meerwijk Oost en West' plaats. Het programma van deze avond bestaat ondermeer uit enkele korte presentaties van actieve bewoners uit andere buurten in Uithoorn, een toelichting van de verantwoordelijke wethouder: Jeroen Verheijen en een presentatie van wijkbeheerder Jan Hoogeveen. Tijdens een forum kunt u vragen stellen.

Locatie en tijdstip?

Meer informatie over de locatie en het tijdstip leest u begin september op de gemeentepagina in De Nieuwe Meerbode en op de website.
^
Meerwijk

* Buurtbeheer