Ingezonden persbericht


Solipsis organiseert seminar 'Envisn Solution Suite'

Brakel, 22 augustus 2006 - Op 26 september organiseert ICT-dienstverlener Solipsis het seminar 'Envisn Solution Suite'. Dit seminar is bedoeld voor gebruikers van Cognos-software die de toepassing ervan nog verder willen perfectioneren ten behoeve van efficiencyvoordelen, kosten- en tijdbesparing. Experts van Envisn-software demonstreren de voordelen van de Envisn Solution Suite. Tijdens de presentaties wordt uitgebreid ingegaan op het beheer en documenteren van Cognos BI-toepassingen. Daarnaast worden best practices getoond van gerespecteerde gebruikers.

Envisn is Technology Partner van Cognos en ontwikkelt software om het gebruik en beheer van Cognos-omgevingen te optimaliseren. Solipsis is Europees distributeur van deze professionele software en realiseert enorme kostenbesparingen met de Envisn Solution Suite. De suite bestaat uit de beheertools DocuVisn, NetVisn, UniVisn en AutoVisn en biedt de volgende voordelen:


· automatisch signaleren en oplossen van problemen*;


· volledig geautomatiseerd documenteren van onder andere ReportNet-rapporten*;


· eenvoudige migratie van Impromptu naar ReportNet of Cognos 8 BI;


· efficiencyvoordelen voor de ICT-specialist en gebruiker;


· beter inzicht in het Cognos licentiegebruik;


· aanzienlijke kosten- en tijdbesparingen.


* Ook voor Cognos 8 BI

Agenda-informatie

Seminar: 'Envisn Solution Suite'

Datum: 26 september 2006

Locatie: Huis Brakel, Landgoed Brakel te Brakel

Tijd: 12:00 - 17:00 uur

Organisatie: Solipsis, Marktplein 2, 5306 BA in Brakel

Meer informatie of aanmelden via: www.solipsis.nl

Over Solipsis bv

Solipsis bv is sinds 1990 actief als dienstverlenende onderneming in de ICT. Solipsis is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijf en management informatie systemen, het beheren van computers en netwerken en het ontwikkelen van Output Management Systemen. Het ontwikkelen van management informatiesystemen (Business Intelligence) wordt reeds gedurende 1996 uitgevoerd.

Solipsis werkt voor circa 300 (inter)nationale klanten. De gestage groei van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept, dat Solipsis weet waarover het praat en staat voor wat het doet. De filosofie van Solipsis is vervat in de woorden: 'Comfort Class in ICT". Wensen op het IT-vlak worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Kwaliteit van de dienstverlening staat bij Solipsis hoog in het vaandel. De klanten moeten zich als resultaat van dit alles comfortabel voelen bij de dienstverlening. Voor meer informatie: www.solipsis.nl



Ingezonden persbericht