Twynstra Gudde onderhoudt intensief contact met haar alumni

Twynstra gudde

Op 26 september 2006 organiseert Twynstra Gudde voor de 9e keer de Alumnidag op haar kantoor in Amersfoort. Jaarlijks kan men spreken van een succes, want het gemiddelde bezoekersaantal van deze dag ligt rond de 150 alumni. In de loop der jaren is het Alumnibestand opgelopen tot 610 alumni. Twynstra Gudde vindt het belangrijk om contact met haar alumni te onderhouden. Op deze manier kunnen adviseurs en managers elkaar adviseren, kennis delen en netwerken.

Tijdens de Alumnidag staan actuele thema's op de agenda die verband houden met de diversiteit van het adviesvak. Ook wordt er jaarlijks voor de golfende alumni een Alumnigolfdag georganiseerd.

Daarnaast ontvangen de alumni elk kwartaal een nieuwsbrief, waarin zij geïnformeerd worden over spraakmakende opdrachten van Twynstra Gudde en ander belangrijk nieuws. Sinds twee jaar heeft Twynstra Gudde een Alumniwebsite, die alleen toegankelijk is voor de alumni. Hierop staan belangrijke nieuwtjes, een database met de gegevens van alle alumni, een fotocollage van de verschillende alumniactiviteiten en kunnen alumni reageren op bepaalde stellingen.