Veilig Amsterdam


Stadsdeel De Baarsjes - Digitale enquête naar veiligheid in De Baarsjes

26/09/2006 - Het Stadsdeel zet komende week voor de eerste keer het digitale Bewonerspanel in. Thema is: 'Veilig in De Baarsjes'. Het Dagelijks Bestuur wil graag weten hoe veilig bewoners zich in de eigen buurt voelen en wat zij - samen met de bewoners - kan doen om het stadsdeel nog veiliger te maken.

Na consultatie van de bewoners - ook tijdens een aantal fysieke buurtoverleggen de komende weken - wil het Dagelijks Bestuur een paar concrete acties op tafel leggen die snel en zichtbaar tot verbetering leiden in de buurt. Bewoners krijgen de gelegenheid aan te geven welke acties eerst uitgevoerd moeten worden. Ruim honderd Baarsjesbewoners hebben zich al aangemeld voor het digitale Bewonerspanel De Baarsjes.

Welkom bij Bewonerspanel De Baarsjes!

Het bewonerspanel is voor betrokken bewoners en ondernemers van stadsdeel De Baarsjes. Hier kunt u uw mening geven en meedenken over uiteenlopende zaken binnen het stadsdeel.

Wat doet u als deelnemer?
Ongeveer 4 keer per jaar ontvangt u per e-mail een uitnodiging voor een onderzoek. Deelname aan een onderzoek is altijd vrijwillig. De onderzoeken verlopen via internet.

Hoe wordt u deelnemer?
Nadat u de deelnamevragenlijst heeft ingevuld bent u deelnemer. Onderaan deze pagina vindt u de link naar de vragenlijst. Na uw inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging met uw persoonlijke inlogcode.

Waarom eerst een vragenlijst?
De vragen in de vragenlijst worden u één keer gesteld. Op basis hiervan kunnen wij specifieke deelnemers uitnodigen. Voor een onderzoek naar het gebruik van speelplaatsen nodigen wij bijvoorbeeld alleen deelnemers uit met jonge kinderen.

Gratis zwemmen
De eerste 200 inschrijvingen voor het Bewonerspanel via de deelname-vragenlijst worden beloond met een vrijkaartje voor het nieuwe zwembad van SportPlaza Mercator.

Wat gebeurt er met de gegevens?
Het bewonerspanel wordt beheerd door het onafhankelijke bureau The Choice. Wij garanderen uw anonimiteit. Uw persoonlijke gegevens zullen dus nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan anderen worden gegeven of voor andere doeleinden dan marktonderzoek worden gebruikt.

Voor al uw vragen en opmerkingen rondom het Bewonerspanel De Baarsjes kunt u mailen naar baarsjespanel@thechoice.nl. Het formulier is te bereiken via deze link.