Eerste Deventer Park Golf Event sponsort o.a. Voedselbank

Salland verzekeringen n.v.

Dit is een origineel PERSBERICHT

dinsdag 26 september 2006

Eerste Deventer Park Golf Event sponsort o.a. Voedselbank

In de Deventer parken (waaronder Springerplantsoen en Worpplantsoen) wordt op vrijdag 29 september 2006 gestreden om de Deventer Park Golf Bokaal. Speciaal voor deze dag is in de parken een golftraject van 18 holes uitgezet. Een 30-tal teams, bestaande uit bedrijven uit Deventer en omgeving, zal spelen om geld in te zamelen voor o.a. de Voedselbank in Deventer.

Verrassend evenement
Het nieuwe fundraising evenement wordt georganiseerd door de Lions Club Deventer in samenwerking met de hoofdsponsors Salland verzekeringen, Fortis Bank en KPMG uit Deventer. Naast de speciaal voor één dag aangelegde golfbaan in de parken worden er ook andere ludieke activiteiten georganiseerd zoals de Longest Drive over de IJssel. Door deze verrassingselementen is de baan een uitdagende run voor zowel ervaren als minder ervaren golfspelers en voor het publiek.

Betrokkenheid
Het eerste Deventer Park Golf Event heeft een aantal maatschappelijke doelstellingen. Allereerst geld inzamelen voor de Deventer Voedselbank en de Deventer parken. Daarnaast wil de organisatie bedrijven op sportieve wijze met elkaar in contact brengen en samenwerking vanuit maatschappelijke betrokkenheid bevorderen.

Gegevens
Het Deventer Park Golf Event wordt georganiseerd op vrijdag 29 september 2006 van 11.30 tot 18.00 uur. Het publiek is van harte welkom langs het parcours in de verschillende parken. Kijk voor meer informatie over het programma op www.golfeventdeventer.nl. Achtergrondinformatie over de Voedselbank vindt u op www.voedselbankdeventer.nl.