KPN NV

Den Haag, 26-09-2006

Siemens Computers introduceren laptop met ingebouwde UMTS-kaart voor snel en simpel zakendoen

KPN brengt in samenwerking met Fujitsu-Siemens Computers een laptop op de Nederlandse markt met ingebouwde UMTS/HSDPA Modem. Software installeren of een aparte UMTS-kaart is daardoor niet meer nodig. Gecombineerd met de goede dekking en kwaliteit van het KPN netwerk, heeft een ondernemer of manager altijd en overal toegang tot e-mail, (bedrijfs-)netwerk, internet en bestanden.

Simpel en op de toekomst voorbereid

De innovatieve laptop heeft een ingebouwde modem plus simkaart. De laptop is direct gebruiksklaar; wanneer de computer wordt aangezet, is de gebruiker met één druk op de knop online. E-mail, bedrijfsnetwerk en internet zijn daardoor altijd binnen handbereik, thuis, op kantoor, onderweg, of tussen afspraken in. Dit maakt mobiel zakendoen sneller en simpeler. Daarnaast is de Fujitsu-Siemens LIFEBOOK E8210 uitgerust met de technologie van de toekomst; HSDPA en de laptop is klaar voor Vista. HSDPA is een versnelling van het huidige UMTS-netwerk. Vista is de opvolger van Windows XP.

Snel Online

De Fujitsu-Siemens LIFEBOOK E8210 - uitgerust met breedbeeld TFT-scherm en Intel Core 2 Duo Processor - wordt geleverd met het SIMPEL Mobiel Zakendoen pakket van KPN. Hiermee is het mogelijk om het mobiele internet meteen na aanschaf te gebruiken. Klanten kunnen internettend de winkel uit. De laptop met ingebouwde UMTS/HSDPA Modem is verkrijgbaar via verkooppunten van KPN en Fujitsu-Siemens, zoals de KPN Business Centers, kpn.com en de partners van KPN en Fujitsu-Siemens. De laptop wordt met korting aangeboden, afhankelijk van het gekozen KPN abonnement.

De beste kwaliteit

De samenwerking tussen KPN en Fujitsu-Siemens combineert twee kwaliteitsproducten; de geavanceerde laptop van Fujitsu-Siemens en het snelle mobiele netwerk van KPN. De samenwerking past daarmee in de strategie van KPN om kwalitatieve producten te leveren die draadloos zakendoen sneller en simpeler maken.

Altijd persoonlijk advies

De introductie van deze laptop in samenwerking met. Fujitsu-Siemens Computers past in de strategie van KPN om zowel de consumenten als de zakelijke markt te laten profiteren van de wereld van morgen: KPN sluit je aan. Zo adviseert KPN ondernemers over draadloos zakendoen. Onlangs lanceerde KPN in dit kader een website over draadloos zakendoen en het bezoek van een persoonlijk adviseur op de zaak van de ondernemer.
Nog iets zeggen over dat KPN de ambitie heeft om telecom makkelijk te maken en dat dit product daar een goed voorbeeld van is?

Over Fujitsu-Siemens Computers

Fujitsu Siemens Computers is de toonaangevende IT-producent met een strategische focus op Mobility- and Dynamic Data Center producten, diensten en oplossingen. Ons buitengewoon uitgebreid portfolio strekt zich uit van handhelds via desktop-pc's tot infrastructurele IT-oplossingen voor bedrijven. Fujitsu Siemens Computers is aanwezig op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door de sterke punten, innovatieve kracht en het mondiale bereik van onze gezamenlijke partners, Fujitsu Limited en Siemens AG, ten volle uit te buiten zorgen wij er voor dat we aan de eisen van onze klanten voldoen: grote ondernemingen, bedrijven in het midden- en kleinbedrijf en privé-gebruikers. Het bedrijf neemt actief deel aan het initiatief Global Compact van de Verenigde Naties. Meer informatie over Fujitsu Siemens Computers kunt u vinden op www.fujitsu-siemens.nl.