Rik Felderhof lanceert eigen tijdschrift

Kodyo pr

RIK FELDERHOF LANCEERT EIGEN TIJDSCHRIFT


- - - FELDERHOF - - -

Presentatie: Dinsdag 26 september 16.00 uur
Huis ter Duin Noordwijk
In de winkel: vrijdag 29 september 2006
Oplage: 100.000 exemplaren

Rik Felderhof zet de ramen open en gunt ons een blik op een nieuwe wereld: zijn wereld. Die is krachtig en mooi. Overal ziet hij de schoonheid van het onontdekte.

EIGEN BLAD
Rik Felderhof is erin geslaagd een heel eigen blad te ontwikkelen, waarin de aandacht voor genieten van het leven wordt gecombineerd met onverwacht mooie en diepgravende gesprekken met bijzondere mensen op mooie plaatsen in de wereld.

BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE VERHALEN
In het eerste nummer van dit luxe tijdschrift geeft Rik Felderhof een exclusief kijkje in zijn huis en leven in Tanzania en gaat hij met zijn zoon winkelen in Milaan. Tippi uit Afrika groeide op tussen de wilde dieren. Alleen in Felderhof vertelt ze over haar leven, met prachtige en ontroerende foto's. Gerard DĂ©pardieu, de Franse filmster, excelleert in de eerlijke keuken en geeft een paar van zijn bijzondere recepten. Neale Donald Walsch vertelt over zijn ongewone gesprekken met God, Wende Snijders over haar visie op schoonheid en op Zanzibar illustreert de bekende kunstenares Marianne Naerebout haar passie voor kleur. Kortom, Rik Felderhof opent in zijn tijdschrift een schatkamer aan mooie verhalen en boeiende mensen.

DROOM IN UITVOERING
Felderhof is een tijdschrift van niveau met ondermeer reizen naar het onbekende, diepgaande interviews, spirituele zoektochten, culinaire uitstapjes en romantische omzwervingen. Een droom in uitvoering.

OPLAGE 100.000
Sanoma Uitgevers zal de glossy van Rik Felderhof uitgeven en brengt Felderhof in een spectaculaire oplage van 100.000 exemplaren op de markt. Felderhof zal dit jaar twee keer en volgend jaar vier keer verschijnen.

Felderhof is een speciale uitgave van Zin.
Zin is het succesvolle tijdschrift met ervaring


---
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
J.W.M. van der Meer: 06 422 45 994 persinfo@kodyo.nl.