Topartiesten geven artistieke interpretatie van liefde via mms

Exprtease

HI PRESENTEERT DE Hi LOVE MMS COLLECTIE
Topartiesten geven artistieke interpretatie van liefde via mms

Amsterdam, 26 september 2006-
In de Blend Guerrilla store te Amsterdam presenteerde Hi vandaag een unieke collectie: de Hi Love mms collectie. Geïnspireerd door de liefde heeft een aantal bekende artiesten, zoals Di-rect, G-Spott, en R.O.O.O.M, hieraan meegewerkt. Vijf bijzondere mms-jes zijn het resultaat. Op een andere en creatieve manier laten weten
dat je om iemand geeft, kan vanaf vandaag met de mms-jes uit de Hi Love collectie. Deze zijn door iedereen gratis te downloaden op hilove.nl.

Yvonne Prins, Manager Communicatie van Hi:
'Deze mms collectie past perfect in onze huidige Hi Love campagne om mms nog aantrekkelijker te maken. Want bij Hi is een mms niet alleen net zo goedkoop als een sms, we willen ook laten zien dat mms een platform is voor creativiteit. En om dat te benadrukken is een aantal artiesten gevraagd om hieraan mee te werken. Het is een mooie, grappige en unieke mix geworden met beelden van de een en geluid van de ander.' 13)
Van Hungry for Love tot Get in my room

De artiesten die aan de mms collectie hebben meegewerkt zijn Di-rect, R.O.O.O.M, G-Spott, Absent Minded, VJ Rocksteadyimages, VJ Metraton en Typex. Hun verschillende stijlen en boodschappen zijn typerend voor deze verrassende collectie. Voor iedereen wat wils dus. De mms van Typex, de bekende illustrator van onder meer Lambiek, nodigt uit tot een flinke zoenpartij. En met de mms van Di-rect kun je laten weten dat je Hungry for love bent. Als je het wat ondeugender wilt aanpakken, stuur je de Get in my room mms van de urban pop formatie R.O.O.O.M.
G-Spott gebruikte de muziek van zijn nummer Sadness en vroeg VJ Metatron (Ruben van Leer) stevige en duidelijke beeldtaal toe te voegen. In de mms komen aan het einde thema en tekst samen in There is a cure. De rockband Absent Minded ging voor het relatief rustige nummer She waarvoor VJ Rocksteadyimages (Valentine Kreykamp) bijpassend beeld heeft gemaakt.

Stuk voor stuk creatieve mms-jes waarmee je op een bijzondere manier kunt laten weten dat je om iemand geeft.

Hilove.nl

Een mms is een berichtje waar beeld en eventueel geluid samenkomen en daardoor veel 21) aansprekender is dan een gewone sms. Als je nog niet de juiste mms-instellingen hebt, kun je deze makkelijk downloaden op hilove.nl. Hier vind je ook een mms studio met een ruim aanbod van andere leuke mms-jes. Tot eind 2006 vind je daar nu ook de bijzondere Hi Love mms collectie.
Voor het downloaden van de mms collectie ga je naar hilove.nl.


-EINDE BERICHT