Politie Gelderland-Zuid

Jongen op krukken mishandeld

De politie zoekt getuigen

Beuningen, 26-09-2006 o Onlangs deed een 16-jarige jongen uit Beuningen aangifte van diefstal met geweld. Dit vond plaats op woensdag 20 september tussen 20:15 uur en 21:00 uur. De jongen liep op dat moment met krukken vanaf een sportclub aan de Houtduiflaan in Beuningen naar huis. Onderweg werd de jongen mishandeld door een nog onbekende dader met een bivakmuts op. De 16-jarige kwam daarbij ten val. Ook werd zijn tas gestolen.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. De jongen liep de volgende route: vanaf de sportclub richting het cafetaria aan de Houtduiflaan, vervolgens rechtsaf de Burgemeester van Suchtelenstraat in. Deze straat is afgesloten voor autos door een paal en is nu een brom-/ fietspad. In deze straat werd de jongen mishandeld. De dader is ongeveer 1.80 à 1.85m lang en heeft een normaal postuur. Toen de dader de tas van de 16-jarige te pakken had weten te krijgen vluchtte hij in de richting van het cafetaria aan de Houtduiflaan.

Getuigen van de mishandeling of andere mensen die op die avond iets opvallends hebben gezien worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Beuningen op telefoonnummer: 0900-8844.

Al eerder die avond werd de fiets van de jongen bij de sportvereniging gestolen. Ook getuigen hiervan worden verzocht zich te melden. (08)