Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 26 september 2006

Overdracht N606 Heeswijk-Dinther/Veghel
Op 29 augustus 2006 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met de overdracht van de provinciale weg N6006 Heeswijk-Dinther/Veghel per 1 januari 2007. De overdracht van de provincie naar de gemeente maakt het mogelijk voor de gemeente de weg duurzaam veilig in te richten.

Inrichtingsplan Dynamisch Beekdal de Aa
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten geld beschikbaar te stellen voor de uitvoering van project Dynamisch Beekdal de Aa. Het betreft een project waarbij waterberging, natuur en recreatie centraal staat. Het projectgebied van het Dynamisch Beekdal beslaat het beekdal van de Aa tussen Kasteel Heeswijk en 's-Hertogenbosch.

De Wildhorst
Op verzoek van Brandenburger Immobiliën verlengt het college van burgemeester en wethouders de begunstigingstermijn tot 23 oktober 2006, 12.00 uur voor het brandveilig maken van een gedeelte van de stacaravans op het terrein van Recreatieoord De Wildhorst. Als niet voor dit tijdstip een rapportage brandveiligheid wordt ingediend, zal het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 24 oktober 2006 overgaan tot het afsluiten van deze stacaravans. Tegen deze verlenging kan binnen zes weken na verzenddatum bezwaar worden gemaakt. Het college van burgemeester en wethouders informeert de Commissie Ruimtelijke Zaken over de stand van zaken permanente bewoning.

Beleidskader IBOR
Het college van burgemeester en wethouders heeft een beleidskader voor integraal beheer van de openbare ruimte (IBOR) laten opstellen. Een zogeheten beeldkwaliteitscatalogus maakt daarvan onderdeel. Het beleidskader zal aan de raad ter vaststelling worden aangeboden.

Verbouwing/restauratie gemeentelijk monument
Het college van burgemeester en wethouders heeft een monumentenvergunning verleend voor het restaureren/verbouwen van het gemeentelijk monument `Veldstraat 44' in Heeswijk-Dinther.

feed