Wageningen Universiteit

26 sep 2006 16:00
Onderdeel: Wageningen Universiteit
Locatie: Leeuwenborch (gebouw 201), Hollandseweg 1, Wageningen Organisatie: Alumnibureau c.a.

Opening Wageningen Futurepoint

Wageningen Futurepoint is een loket voor studenten en alumni van Wageningen Universiteit. Het bundelt via een webportaal informatie gericht op -de voorbereiding op- de arbeidsmarkt. Je vindt er informatie over stages, vacatures, de arbeidsmarkt, excursies, trainingen en seminars over themaâs als solliciteren en ondernemen.

In de Leeuwenborch zal Rector Magnificus prof. Martin Kropff de opening verrichten, gevolgd door een borrel. Studenten, medewerkers en belangstellenden zijn daarvoor van harte uitgenodigd.

De opvallende stand in de centrale hal van de Leeuwenborch heeft als doel om bij studenten aandacht te vragen voor het belang van een goede arbeidsmarktvoorbereiding en hen daar ook bij te helpen. De stand is onbemand en biedt via twee PCâs toegang tot de website. In het nieuwe Forum gebouw zal volgend jaar tevens een bemand loket gevestigd zijn.

Initiatiefnemers voor Wageningen Futurepoint zijn Aiesec, Integrand, StOC, KLV, KLV Professional Match, WUF en het alumnibureau van Wageningen Universiteit. Deze organisaties stellen zich tot doel om
-ieder op hun eigen manier- bij te dragen aan een goede voorbereiding en succesvolle positie op de arbeidsmarkt van studenten en alumni van Wageningen Universiteit

Meer over dit onderwerp
Wageningen Futurepoint